В ОП закликають дочекатися офіційних повідомлень і не поширювати російські фейки про «Азовсталь»

В ОП закликають дочекатися офіційних повідомлень і не поширювати російські фейки про «Азовсталь»

Укрінформ
Для порятунку українських захисників із заводу «Азовсталь» проводиться велика і складна роботи.

Потрібно дочекатися офіційних повідомлень з української сторони та не поширювати російські фейки, заявила радниця керівника Офісу Президента Дарія Зарівна у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

«Війна розвиває витримку та терпіння. Ситуація на «Азовсталі» сьогодні вимагає від кожного саме цього. Робиться велика та складна робота, щоб врятувати наших воїнів, прикордонників, морпіхів, бійців «Азову», поліцейських. Дуже багато фейкової інформації, яку запускають росіяни, і важливо не підхоплювати її. Зараз потрібно слідкувати за офіційними повідомленнями і потерпіти до завершення операції, тоді вся інформація стане доступною», - зазначила вона.

Зарівна нагадала слова Президента Володимира Зеленського: «Українські герої потрібні Україні живими», назвавши їх максимально важливими нині.

Читайте також: Захисники з «Азовсталі» не дали росіянам захопити Запоріжжя та оточити сили ООС – Генштаб

Як повідомлялося, у понеділок, 16 травня, почалася евакуація українських захисників із заводу «Азовсталь». 53 важкопоранених військовослужбовців доставлено до медичного закладу у Новоазовську, ще 211 захисників через гуманітарний коридор були евакуйовані до Оленівки з подальшим поверненням їх на підконтрольну Україні територію через процедуру обміну. Операція триває.

Читайте також: Маляр розповіла про деталі операції порятунку українських воїнів з «Азовсталі»

У Генштабі ЗСУ поінформували, що військовослужбовці підрозділів, які перебували на заводі «Азовсталь», не дозволили російським загарбникам перекинути угруповання до 17 БТГ чисельність близько 20 тисяч осіб і захопити Маріуполь, вийти на адміністративні межі Донецької та Луганської областей, оточити українські сили ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-