Геращенко спрогнозував терміни перемоги України у війні з росією

Читать на русском
Коли Україна переможе росію військовим шляхом. Радник голови МВС Антон Геращенко озвучив прогноз та назвав умову.

Радник голови МВС Антон Геращенко вважає, що що більше західної зброї отримає Україна, то швидше переможе росію військовим шляхом. На це може піти кілька місяців. Про швидку перемогу не йдеться.

Про це він заявив в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

Зберегти обличчя путіну: на Заході стурбовані, як перемога України може вплинути на росію – PoliticoДеякі західні країни стурбовані тим, як перемога України у війні може вплинути на росію. Через це і з'явилися розмови про те, що треба дати зберегти обличчя путіну.

«Я хочу всіх застерегти від шапкозакидництва. Є така думка, що ми вже перемогли, росія вже завтра почне розпадатись... Це далеко не так. Для того, щоб росію перемогти військовим шляхом, гадаю, потрібно три-чотири-п'ять місяців і багато зброї. А бажання вбивати росіян у наших солдатів та офіцерів є», - сказав Геращенко.

Він додав, що для деокупації території України потрібні три основні фактори: бронетехніка, артилерія та реактивні системи залпового вогню, а також системи ППО.

«Системи ППО поступово прибувають. Це поки що, скажімо так, системи малої потужності. Але якщо ви нам даєте артилерію, даєте танки, то чому б тоді нам не дати більш потужну систему ППО, щоб ми могли остаточно прикрити наші війська для наступу з повітря?», - підкреслив Геращенко.

Геращенко. Экстрадиция Шария, показания Медведчука, личные данные Соловьева, деньги Кивы, предателиВ гостях у Гордона

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський закликав не тиснути на ЗСУ очікуванням щоденних перемог на фронті.

Глава МЗС України розповів, як Україна наразі бачить свою перемогу у війні з росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: