Чи є конфлікт між Зеленським і Залужним: Міноборони поставило крапку у цьому питанні

Чи є конфлікт між Зеленським і Залужним: Міноборони поставило крапку у цьому питанні

У військово-політичному керівництві України час від часу виникають дискусії. Але жодного конфлікту між Володимиром Зеленським та Валерієм Залужним не існує.

Про це заступниця міністра оборони України Ганна Маляр розповіла в ефірі YouTube-проєкту ISLND TV.

Читайте також:

Росіяни намагаються посіяти розбрат в українському керівництві

Чутки про конфлікт між Залужним і Зеленським, за словами Маляр, використовує росія для психологічного тиску на українців.

У цьому кремль традиційно сильний. Чутки про цей "конфлікт" вкидаються в український інформаційний простір і змушують українців замислюватися і частково вірити у реалістичність цих вкидів.

Крім того, зазначила заступниця міністра оборони, "є чітка задача російської федерації — сіяти розбрат у військово-політичному керівництві".

Українці не вірять у конфлікт

Втім, за словами Ганни Маляр, ці зусилля росіян не принесли їм бажаного результату.

"У нас є заміри, що це штучний розгон, що самі українці це не поширювали, і українцям це не зайшло", — запевнила представниця Міноборони.

Звідки пішли чутки

Маляр заявила, що, за наявною у неї інформацією, такі чутки поширювали прихильники однієї із українських політичних сил.

Після цього ідею "конфлікту між Зеленським та Залужним" підхопили росіяни і почали використовувати для власної вигоди.

Чи є конфлікт між Президентом та Головнокомандувачем ЗСУ

"Конфлікту немає, бо є спільна мета — виграти війну", — запевнила Ганна Маляр.

Вона пояснила, що існують різні дискусії в процесі прийняття тих чи інших рішень. І це добре, додала заступниця міністра оборони, бо інакше б тут була Північна Корея.

Нагадаємо, що воєнний експерт Олег Жданов прокоментував чутки про заміну Валерія Залужного на посаді Головнокомандувача ЗСУ. Жданов вважає, що заміну Залужного можна розглядати як спробу підриву бойової готовності Збройних сил.