Росія здійснила вже 85 атак на об’єкти електроенергетики України
Категорія
Економіка
Дата публікації

Росія здійснила вже 85 атак на об’єкти електроенергетики України

Росія здійснила вже 85 атак на об’єкти електроенергетики України
Джерело:  online.ua

З 24 лютого РФ здійснила 85 атак на об’єкти електроенергетики, з них 51 - у жовтні. Найбільше постраждала Дніпропетровська область.

Джерело: Офіс генпрокурора

РФ прицільно б’є по критичній інфраструктурі України

З початку повномасштабного вторгнення збройними силами РФ здійснено 85 атак на об’єкти електроенергетики, з них 51 - у жовтні.

Найбільше ударів по об’єктам критичної інфраструктури нанесено у Дніпропетровській області – 8, Львівській – 6, Вінницькій – 5, Сумській – 4, Харківській – 4, в м. Києві – 4.

Це політика знищення українців через створення умов, непридатних для життя. З наближенням зими російське керівництво свідомо позбавляє людей базових речей: води, електрики, тепла. Так само як свідомо прирікало на голодну смерть під час Голодомору 1932-1933 років. Це - тероризм і воєнний злочин, - заявив Генеральний прокурор Андрій Костін.

Фото - t.me/pgo_gov_ua

Нагадаємо, що внаслідок обстрілів по енергетичних об'єктах з 20 жовтня по всій території України запровадили обмеження на користування електроенергією.

Українців просять економити електрику у пікові години. За необхідності, світло будуть відключати.

З 17 по 19 жовтня Росія завдала до 130 ударів ракетами і дронами-камікадзе по цивільних та енергетичних об’єктах, зокрема у Києві.

Проте вона не змогла паралізувати енергетичну галузь.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?