Ілон Маск підтвердив випуск чотиримоторного Tesla Cybertruck (Фото)

Багато часу минуло з того часу, як Ілон Маск вперше згадав про пікап Tesla, але в листопаді 2019 року виробник електромобілів з Техасу нарешті представив прототип пікапа з неоднозначним дизайном.

У своєму Твіттері Ілон Маск оголосив, що Tesla Cybertruck стане офіційним пікапом планети Марс, але поки цього не сталося. Більше того, на Марс ще не ступила нога людини. У передсерійні специфікації Cybertruck входили три варіанти силової установки: з одним, з двома та з трьома двигунами. За ціною від 39 990 до 69 990 доларів ці варіанти та їх стартові ціни були зняті з сайту Tesla у жовтні 2021 року без пояснення причин.

За словами Ілона Маска, план змінився наступним чином: «Початкове виробництво буде чотиримоторним варіантом з незалежним надшвидким управлінням крутним моментом кожного колеса». На запитання в Твіттері, чи ця специфікація може обертатися, як танк, глава Tesla відповів ствердно. Він додав, що у «меню» також є «управління як передніми, так і задніми колесами», що є дуже привабливою пропозицією.

Що стосується частини опору, Ілон Маск додав, що він може їздити по діагоналі, як краб. Щось подібне ми чули про GMC Hummer EV, коли General Motors анонсувала Crab Mode у вересні 2020 року, за місяць до презентації дуже дорогого Hummer EV Edition 1. У максимальній комплектації повністю електричного пікапа Hummer використовуються три двигуни, у той час як Rivian R1T у стандарті поставляється із чотирма. За чутками, одномоторний Cybertruck був замінений дво-, три- та чотиримоторними варіантами, але тільки час покаже, чи підтвердяться вони.


Не пропустіть