"Укрпошта" розпочала видачу одноразової грошової допомоги для деяких категорій українців. Подробиці розкрили у пресслужбі компанії.

В "Укрпошті" заявили, що розпочали виплату одноразової допомоги українцям на звільнених від окупантів територіях. Розмір виплати становить 2200 гривень, і їх уже почали отримувати мешканці звільнених населених пунктів на Донбасі.

Гроші. Фото: скриншот Youtube
Гроші. Фото: скриншот Youtube

"У співпраці з Міжнародною організацією з міграції ми приступили до видачі разової фінансової допомоги українцям на деокупованих територіях Донбасу. Наразі виплати здійснюються у Лимані та Яровій. До того ж понад 350 мешканців Святогірська вже отримали кошти у розмірі 2,2 тисячі гривень на людину. Загалом виплачено понад півмільйона гривень тим, хто найбільше постраждав від російської навали", - йдеться у повідомленні.

Мобільні відділення, фото: "Укрпошта"
Мобільні відділення, фото: "Укрпошта"

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше заявляла Ірина Верещук, оформити цей вид допомоги українці можуть чергу додаток "Дія" та платформу "Допомога".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, через війну чверть українців опинилися за межею бідності, але справжні проблеми розпочнуться у 2023 році - Світовий банк.

Також наш портал інформував, грошова форма субсидій та опалювальний сезон в умовах війни: у Міністерстві соціальної політики розповіли про зміни.

Крім того, наш портал інформував, поетапного підвищення пенсій у 2023 році не буде: що чекає на пенсіонерів.