Акторка та гумористка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару перевтілилася заради влучного кадру у фатальну жінку.

На своїй сторінці в Instagram, на який підписано понад 381 тисячі підписників, Ірина розмістила костюмоване фото. В кадрі вона у образі дияволиці, сидить непорушно, склавши ніки одна на одну. Поруч сидить хлопчина також у чорному костюмі з капюшоном на лиці.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

Ну ви зрозуміли до якого свята ми випуск зняли? - написала Ірина.

Звісно шанувальники здогадалися, що Ірина знялася в новому випуску "Передай Зеленському", знятому до дня Гелловіну, який відбудеться наприкінці жовтня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/
Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

У колонці коментарів одразу з'явилися здогадки: "Ви знімали новий випуск програми "Передай Зеленському", яка виходить на YouTube ; Тема буде присвячена святу Halloween !", "Щось незрозуміло яке свято", "До дня перемоги над темними силами", "вау, ти неймовірна в цьому образі", "Дьяволиця", "Ми це "свято" не празнуємо", "Наша, Іруся, з Днем народження, будь щаслива", - написали у коментарях.

Ірина Сопонару, коментарі. Фото: instagram.com/irinasoponaru/
Ірина Сопонару, коментарі. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Сопонару із "Квартал 95" розповіла про зникнення Олега Винника: "Його тут усі так любили! Ну як так?"

Як повідомляв "Знай.ua" Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" розповіла, як її прийняла свекруха-американка: "Швидко попускає...".

Також "Знай.ua" інформував, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" розповіла, як стала мамою і хоче вийти заміж.