У багатьох зараз немає бажання не те, що планувати зустріч Нового 2023 року, а й взагалі чути щось про це.

Так, 2022 рік приніс українцям багато бід, не дивлячись на всі ті щирі та добрі бажання, які ми всі загадували під бій курантів 31 грудня. Але не варто впадати у відчай і ставити хрест на святковому настрої. Давайте дотримуватися виразу "Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш". І ми вам допоможемо у цьому, адже розповімо про символ 2023 року та про те, що йому подобається.

Новий рік, фото Знай.uа
Новий рік, фото Знай.uа

Наступного року Блакитний Водяний Тигр поступається своїм "насидженим місцем" Чорному Водяному Кролику. Він неодмінно шефствуватиме над усіма, хто не звик пасивно підкорятися обставинам і займати пристосовницьку позицію. Хазяїн 2023 року, без сумніву, високо оцінить у людині щирість, легкість, чесність.

Чорний Водяний Кролик набуде своїх прав 22 січня, який за традиційним китайським місячним календарем є 4721-м роком (у нас – 2023-м). Завершиться його епоха 9 лютого 2024 року.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чорний кролик, символ 2023 року. Фото з відкритих джерел
Чорний кролик, символ 2023 року. Фото з відкритих джерел

Найголовніше полягає в тому, що Кролик – чудовий сім'янин. Тому у 2023 році так важливо приділити увагу та час домашнім, запланувати похід до РАГСу, задуматися про поповнення, ще більше дбати про членів сім'ї. Тим, хто забажає догодити симпатичному звірятку, потрібно налаштуватися на позитив, романтику та кохання.

ЯК Ж ПРАВИЛЬНО ЗУСТРІТИ ЦЬОГО ПУХЛИВОГО ЗВІРКА?

Як уже говорилося вище, кролик за своєю суттю - навмисний сім'янин, який сповідує м'якість до інших. У зв'язку з цим немає сенсу влаштовувати надто бурхливе та пишне свято з нагоди його, Чорного Водяного Кролика, року. Найкраща порада – проведіть новорічну ніч у теплому колі родини. До частування ж кролик не особливо вибагливий, хоча й не відмовиться побачити на столах, що відзначають улюблену зелень, а ще краще — капустяно-морквяний салат.

Але боронь вас Бог додати до меню страви з його пухнастих родичів - відразу опинитеся в чорному списку на весь рік.

Новий 2022 рік, фото Знай.uа
Новий 2022 рік, фото Знай.uа

У рік Кролика щасливими квітами є червоний, рожевий, фіолетовий та синій. Ялина можна прикрасити, використавши один із 4 кольорів або ж поєднувати їх у декорі новорічної красуні.

Так як наступний рік Чорного Водяного Кролика варто сказати про чорний колір. Він асоціюється із загадковістю та таємничістю. Цей колір підкреслить елегантність та багатство інтер'єру.

Альтернативні новорічні ялинки, скріншот: YouTube
Альтернативні новорічні ялинки, скріншот: YouTube

У центрі столу не зайвим буде помістити символ 2023 за китайським календарем - фігурку або іграшку кролика. Здорово, якщо він буде золотим і сидітиме на монетках. Так збільшуються шанси залучити достаток та мир у сім'ю.

Якщо ж пухнастик стоїть на задніх лапках і дивиться вгору, такий знак обіцяє доброту і терпіння. А із затиснутою в лапках морквою кролик гарний для залучення успіху у бізнесі.

Оскільки на 2023-й кролик поділить «княги правління» з котом, не забуваємо і про останнього. Щоб його порадувати, готуємо рибні страви.

Котик замерз, Народна правда
Котик замерз, Народна правда

Нагадаємо про гороскоп на жовтень 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Водолії у пошуку кохання, а Тельці зможуть стати багатшими.

Раніше ми повідомляли, хто ви із серіалу "Дім Дракона" за знаком Зодіаку.