Стрибки курсу долара відбирають в українців останні гроші, які вони намагаються хоч якось зберегти.

Щоразу, намагаючись вловити момент, коли краще купувати валюту, багато хто з нас стикається з тим, що втрачає саме через нестабільний курс, адже начебто долар ріс, як потім падає і за новим.

Але у ПриватБанку знайшли, як допомогти українцям із цією проблемою та запустили нову функцію.

Про це повідомляє прес-служба банку

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Зазвичай ми сприймаємо депозит як один із варіантів заробітку. Але тепер це ще можливість захистити свої кошти в умовах нестабільного валютного курсу" , - йдеться у повідомленні.

Так, у ПриватБанку нагадали, що клієнтам доступний валютний вклад "Капітал", а також пояснили, чому він може стати надійною подушкою безпеки на випадок зростання курсу долара.

"Ви можете придбати долари США за офіційним курсом Національного банку з подальшим їх розміщенням на депозит у 6 або 12 місяців. Тобто зараз ви вкладаєте певну суму за курсом 36,57 грн./дол. США, а через півроку отримуєте суму у гривні, яка відповідатиме курсу НБУ на дату закінчення депозиту. Так що якщо долар коштуватиме дорожче, ви нічого не втратите у гривневому еквіваленті", - пояснили у банку.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Клієнтам нагадали, що внесок "Капітал" можна відкрити у доларах США терміном на 6 або 12 місяців. При цьому достроково закрити депозит не можна. Мінімальна сума вкладу – 500 доларів, а ось максимальна сума не обмежена.

Після закінчення терміну сума вкладу та нараховані відсотки автоматично конвертуються у гривню та повернуться вкладнику на картку, з якої було відкрито депозит.

Повідомлення пресслужби ПриватБанку
Повідомлення пресслужби ПриватБанку

Нагадаємо, що Приватбанк спростив життя українцям новою послугою.

Раніше ми повідомляли, що 50 гривень за долар? Експерт розповів, як зміниться курс до приходу листопада.