Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Знову до десантників: стало відомо, що Порошенко приготував для бійців

«Ми передаємо пікапи, тентовані DAFи, карету швидкої допомоги, пересувну лазню із гарячим душем та сушилками. Багато дронів Autel».

Фото Європейська солідарність.

Знову до десантників: стало відомо, що Порошенко приготував для бійців

Петро Порошенко показав черговий вантаж, який відправляється у війська. Цього разу десантникам відправляють вантажівки, пікапи та машини швидкої допомоги, оснащені реанімаційним обладнанням. Також у підрозділи ДШВ поїдуть дрони Autel, генератори і буржуйки

І особливий подарунок – вже другий мобільний комплекс для побутового обслуговування на фронті, де бійці можуть помитися, а також випрати та висушити одяг. Першу таку машину 14 жовтня Фонд Порошенка та волонтери ГО «Справа Громад» подарували легендарній 25-й бригаді, яка звільняла Ізюм.

Ця «радість зампотилу», як жартують волонтери, відправляється, зокрема, у навчальний центр Десантно-штурмових військ, де зараз готують операторів БПЛА проекту Poseidon.

«Щоб утилізація агресора та контрнаступ проходили ще якісніше та швидше, ми підсилюємо десант. З цими хлопцями, куди піде ця вся техніка, ми вже бачилися пару місяців тому. Привозили їм круті БПЛА Poseidon. Тепер передаємо не менш круту техніку. Тож сьогодні – день десантника», – говорить Порошенко.

Ми знову і знову передаємо буржуйки, бо маємо підготувати військо до морозів.

 

 «Ми знову і знову передаємо буржуйки, бо маємо підготувати військо до морозів. Генератори, які в умовах атаки на енергетичні об’єкти необхідні, як повітря. Ми передаємо пікапи, тентовані DAFи, карету швидкої допомоги, пересувну лазню із гарячим душем та сушилками. Багато дронів Autel», – показує Порошенко вантаж для десантників.

 

 Він подякував тисячам людей, які щодня донатять ГО «Справа Громад». Як відомо, Фонд Порошенка подвоює кожну зібрану гривню. «Так ефективність кожної гривні підвищується вдвічі. Ми купуємо  найкраще за найвигіднішими цінами для наших Збройних Сил. І своїми кроками посилюємо контрнаступ та наближаємо перемогу», – наголосив Петро Порошенко.

 
 

 

Джерело: Європейська солідарність.
Telegram Channel