News

Пʼять громад Миколаївщини та обласний центр соцслужб отримали техніку від німецьких партнерів

Today 10:00
Для потреб пʼяти громад Миколаївської області передано самоскиди, міні-екскаватори, будівельне обладнання та мікроавтобус для Миколаївського обласного центру соціальних служб.

Мінно-пошукові собаки працюють над розмінуванням земель Миколаївщини

Today 08:47
На Миколаївщині над розмінуванням сільськогосподарських угідь продовжують працювати мінно-пошукові собаки. Дві бельгійські вівчарки Альф та Квад щодня проходять квадрат за квадратом в полі та обстежують його на наявність там боєприпасів.

Розмінування агроземель: Віталій Кім зустрівся з представниками FAO

Yesterday 16:00
У середу, 17 квітня, до Миколаєва з робочим візитом прибула делегація Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO) у складі координаторки програм FAO з розмінування та відновлення земель Тифейни Лукас, експерта FAO з розмінування Андрія Лінніченка та голови громадської організації «Товариство дослідників України» Павла Остапенка.

У Миколаєві триває облаштування укриттів в освітніх закладах: 42 вже готові, 9 – в роботі

Yesterday 14:53
В освітніх закладах Миколаєва продовжують облаштовувати укриття. 42 вже готові, ще у 9 тривають ремонтні роботи. Так, наразі оновлюють захисну споруду в одній з гімназій Заводського району.

На Миколаївщині розміновують площі під висадку лісів

Yesterday 13:00
Розмінування на безоплатній основі буде проводити ТОВ «Українські сервіси розмінування». Компанія проводить розмінування звільнених території та територій, засмічених внаслідок обстрілів у Київській, Донецькій та Миколаївській областях.

Облаштування комфортних укриттів: в Миколаївській ОВА зустрілись з литовськими партнерами

Yesterday 11:44
У середу, 17 квітня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім обговорив потенційні напрямки співпраці з директором компанії-виробника меблів UAB DUV, представником фонду LITUA Вітасом Люджюсом та директором компанії з виробництва фанери UAB Likmerė Міндаугасом Касмаюскісом.

На Миколаївщині планують об'єднання лікарень: що це означає

Yesterday 10:00
Вчора, 15 квітня, у Миколаївській обласній раді провели засідання постійної депутатської комісії з питань соціальної політики, охорони здоров'я, материнства, дитинства, захисту прав учасників і ветеранів АТО/ООС та їхніх сімей, гендерної рівності під головуванням депутатки облради Ірини Шабільянової. Про це повідомили в облраді.

Аграрії Миколаївщини отримують мобільні зерносховища від FAO

Yesterday 08:47
Сільгоспвиробники із Миколаївської області продовжують отримувати пересувні зерносховища від Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO). ​​​​​​​Цьогоріч регіон очікує 113 модулів для зберігання зерна загальною місткістю 48,3 тис. тонн.

Pages