Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський стали рядочком та заявили про стосунки: “Разом” (ФОТО)

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський часто проводили час разом. Фанати не раз їх підозрювали у романі, але лише зараз зірки нарешті возз'єдналися.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський – популярні зірки проєкту “МастерШеф”. Вони багато часу проводили разом на знімальному майданчику, тому ще за часів зйомок передачі їх запідозрили у романі. Згодом знаменитості почали працювати разом над кулінарною книгою, а у мережі все більше ставало світлин з їх неформальних спільних походів. Фанати одразу приписали роман зірка.

Ольга Мартиновська натякнула на розрив стосунків з Ярославським
Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський заявили про стосунки

Війна, як і багато інших пар, розлучила і цю. Оля з маленькою донечкою Вірою поїхала закордон у Чехію. Вова же тривалий час був в Україні, проте нині приїхав до Мартиновської. Шефиня показала спільне фото та емоційно про цей період життя висловилася:

“Ще маю вам сказати, що РАЗОМ – краще, більше, легше, сильніше, смачніше, переможніше!!! Та ви й самі це вже добре знаєте”

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський заявили про стосунки

Що відомо про особисте життя Володимира Ярославського?

Популярний суддя проєкту “МастерШеф” родом з Білорусі. За роки своєї роботи він став не лише улюбленцем глядачів, а й столичних гурманів, адже співпрацює також з ресторанами. Про особисте життя відомо мало, адже Володимир акцентує увагу публіки не на своїх любовних драмах чи романах, а на таланті та творчості. Його дуже поважають у роботі.

Втім, його сторінки у соціальних мережах говорять про те, що він дуже добре ладнає з дітками, адже донечка Мартиновської, Віра завжди посміхається на фото. Можливо Ярославський мріє і про своїх власних малюків.

Нагадаємо, що шеф входить у 25 кращих кухарів України.

Схожі статті