Горе у сім’ї п’ятого президента: у Марини Порошенко померла мама

Родина п'ятого президента України Петра Порошенка переживає чергову втрату.

Увечері 10 листопада померла мама дружини Петра Порошенка Марини. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України та лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко. Він написав, що кожна людина перестає бути дитиною тоді, коли помирають батьки.

Цей рік став справжнім випробуванням для колишнього очільника України. Як пригадав у дописі політик, у червні помер батько Петра Олексійовича, слідом за ним, у серпні не стало батька Марини і ось тепер залишила цей світ мама його дружини.

Людмила Переведенцева
Людмила Переведенцева

Людмила Переведенцева, мама Марини Порошенко, померла через ускладнення від коронавірусу. Про хворобу тещі розповів лідер “Європейської солідарності” під час ефіру програми “Свобода слова з Савіком Шустером”.

Тоді п’ятий президент України поділився з усіма подробицями хвороби його тещі і зауважив, що його не цікавить статистика хвороби у Німеччині чи Буркіна-Фасо. На той час у мами Марини була важка форма перебігу хвороби і за кілька днів до смерті Людмила Переведенцева втратила свідомість.

Батько Марини Порошенко помер наприкінці літа теж через коронавірусну хворобу. Про перебіг захворювання у нього не було відомо.

У вересні сам народний депутат і його донька перехворіли на коронавірус. При цьому Петру Порошенку знадобилася госпітпалізація і він важко переніс хворобу. А от його донька проходила лікування вдома і перехворіла у легкій формі.

Наразі відомо і про те, що нинішній президент україни захворів на коронавірус. За словами дружини, він почувається добре і знаходиться на самоізоляції.

Схожі статті

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?

“Я дуже сильно хотів це зробити”: Олексій “Positiff” Завгородній зізнався, чому вже 2 роки приховує кохану

Відомий український співак Positiff вже протягом 2 років перебуває в стосунках. У нещодавньому інтерв'ю артист зізнався, чому досі приховує свою обраницю від користувачів мережі.

Онучка Ротару відгуляла гучне весілля і показала пишну сукню нареченої: перший танець під живу музику

22-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко завжди була завидною нареченою та привертала увагу багатих, успішних та амбітних чоловіків. Одного разу дівчина навіть збиралася заміж.