Про це вона сказала у програмі “Суть подій” на каналі "Знай.ua" з Любов’ю Завальнюк.

“Петро Олексійович у нас власник керуючого числа життєвого шляху 11 і 2. Це число, особливо для чоловіків, нерідко викликає купу сумнівів. І такій людині важливо навчитися вірити в те, що вона робить, тобто в себе... Для нього важлива сім'я, тому що у нього у квадраті Піфагора сильна якість сім'янина. І впевненість у собі – це частково заслуга дружини, тому що таким чоловікам важливо, щоб поряд була супутниця, яка підтримує його”, - сказала Нонна Мусалян.

Вона зазначила, що у Петра Порошенка всі клітинки у психоматриці зайняті числами, більшою чи меншою мірою.

“У нього сильний інтелект, він хороший спікер. Він знає багато. Це людина, яка має тенденції до влади, тому не можна заперечувати те, що вона сама по собі теж сильна. Але багато випробувань було у житті. Багато було моментів, де слід було проходити серйозні психологічні моменти. Наступний рік для Петра Олексійовича буде динамічним та цікавим. Почнеться він у нього 26 вересня 2022 року”, - додала Мусалян.

За її словами, Порошенко має хорошу тенденцію до довголіття, що видно на графіку долі та волі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

“Взагалі складно передбачуваний для нього наступний рік, тому що може щось таке приходити в його життя, що він просто навіть цього не чекатиме. Як сніг на голову”, - наголосила нумеролог.

Як повідомляв Знай.ua, Нонна Мусалян наголосила, що зараз дуже важливий період, коли книга доль відкрита.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Олександр Качура зазначив, хто такий Зеленський – це народ України та збій системи.