У Москві ошукані клієнти штурмують офіс криптобіржі Beribit, що належить українському олігарху - втікачу Курченку

У Москві ошукані клієнти штурмують офіс криптобіржі Beribit, яка заморозила і раніше частково використовувала кошти вкладників для проєктів Віктора Медведчука. Як повідомляють російські ЗМІ та Телеграм-канали, сама криптобіржа належить українському олігарху-втікачу Сергію Курченку. 

"Усі ознаки того, що кошти криптобіржі Beribit виведені і випарувалися. Випаровуються вода, лід, газ, рідкі метали, парфуми і гроші, це закон природи. Гроші можуть бути і паперові, і крипта, але випаровуються однаково. Повернути гроші користувачам Beribit не представляється можливим", - повідомляє Телеграм-канал BRIEF. 

Як повідомляється, більша частина грошей Beribit пішла на підтримку проєктів Віктора Медведчука, решту "поклали в кишеню засновники біржі". 

"Вважається, що це бізнесмен Сергій Курченко. Хочеться висловити співчуття людям, які втратили свої гроші, але варто зазначити, що це далеко не останні для "інвесторів" кошти, і ризики від своїх інвестицій їм списати не так важко, як бабусі, яка віддала свої труни шахраям", - ідеться в повідомленні.

Як повідомлялося, найбільша криптовалютна біржа світу Binance заборонила громадянам РФ продавати і купувати через свій P2P-сервіс будь-яку валюту, крім рубля. 

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті