вівторок, 25 жовтня 2022 09:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Подоляк не виключає обміну президента "Мотор Січ" на українських полонених

Подоляк не виключає обміну президента "Мотор Січ" на українських полонених
В'ячеслав Богуслаєв – депутат кількох скликань Верховної Ради, був у складі "Партії регіонів", член депутатської групи "Воля народу". Фото: "Суспільне"

Підозрюваного у державній зраді президента "Мотор Січі" В'ячеслава Богуслаєва можуть обміняти на українських військовополонених, яких утримують російські окупанти.

Богуслаєв має російське громадянство. Про ймовірність такого обміну заявив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк в ефірі "Настоящего времени".

"Якщо потрібно, ми все зробимо для того, щоб забрати реальних громадян України. Не ось цих фіктивних ряджених, скажімо так, червоних директорів, а реальних громадян. Робитимемо все що завгодно. І ці суб'єкти можуть потрапити теж в обмінний список", – сказав Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З килимовою доріжкою не зустрічали" – Буданов сказав, де по фіналу опинився Медведчук

Він навів приклад обміну 215 українських полонених, зокрема, на кума президента Росії Віктора Медведчука.

"По Медведчуку використали суб'єкт: віддали, отримали всі дані, всі свідчення, віддали – займайтеся там своїм Медведчуком. Забрали своїх класних хлопців. Я сподіваюся, що ми будемо використовувати будь-яку можливість, будь-яких людей, особливо громадян Росії, для того, щоб забрати своїх пацанів", – додав він.

При цьому на цей момент ухвалених рішень немає.

23 жовтня Служба безпеки України затримала президента промислового гіганта "Мотор Січ" у справі про незаконне постачання товарів військового призначення для російської штурмової авіації.

Пізніше СБУ опублікувала аудіозаписи розмов Богуслаєва, в яких він виправдовував вторгнення РФ на територію України, а також висловлював надію, що ворогові вдасться зупинити наступ української армії.

24 жовтня Богуслаєва заарештували.

Зараз ви читаєте новину «Подоляк не виключає обміну президента "Мотор Січ" на українських полонених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути