Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський провів телефонні розмови зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном та лідерами республіканців у Сенаті Мітчем Макконнеллом і демократичної більшості в Сенаті Чаком Шумером. 

учасники заходу

У Посольстві Нідерландів в Україні обговорили можливість притягнути державу-агресорку РФ до відповідальності за обстріли об’єктів енергетики. Участь у заході взяли: заступниця керівника Офісу Президента Ірина Мудра, Генеральний прокурор Андрій Костін та іноземні дипломати. 

учасники засідання

За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його Перший заступник Наталя Заболотна провела чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення за участі всіх територіальних громад області. 

керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак

У межах постійного діалогу із союзниками керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником Президента Сполучених Штатів Америки з питань національної безпеки Джейком Салліваном. 

Начальник ОВА Сергій Борзов вручає нагороду родині захисника

Відчай та сльози, спогади про брата, чоловіка, сина…

Людей, чиї життя забрала війна. Щодня ми втрачаємо найкращих. Ми віримо в перемогу, але її ціна надто дорога.

Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов вручив родинам Захисників почесні нагороди, присвоєні нашим воїнам посмертно. 

народна депутатка України Ірина Борзова

У Всеукраїнський день психолога в області відбувся регіональний форум з ментального здоров’я. Як подолати тривожність? Як керувати емоціями? Як вберегти власне ментальне здоров’я та підтримати рідних? Про це та інше говорили за участю народної депутатки України Ірини Борзової, а також експертів, психологів, фахівців у сфері ментального здоров’я.

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак та помічник державного секретаря США у справах Європи та Євразії Джеймс О’Браєн

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак зустрівся з помічником державного секретаря США у справах Європи та Євразії Джеймсом О’Браєном. 

організатори заходу

«Стійкість молоді - сила нації» - такий захід провели у Вінницькій області  в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» та Дня спільнодії. 

Сторінка 1 із 300