Мільйони людей у світі підтримали Україну в боротьбі проти агресії Росії

Мільйони людей у світі підтримали Україну в боротьбі проти агресії Росії

За останню добу більше 2,5 мільйонів осіб з усього світу підтримали онлайн акцію UkrainianWave в Twitter. У День Соборності її запустило Міністерство закордонних справ України.

Про це повідомив глава МЗС України Дмитро Кулеба у Facebook.

Читайте також:

Читайте також: Британія пліч-о-пліч стоятиме з Україною у разі агресії Росії - Рааб

Підтримка онлайн акції UkrainianWave в Twitter

За його словами, підтримали Україну прем'єр-міністр Словенії Янез Янша, держсекретар США Ентоні Блінкен, глави міністерств закордонних справ Канади Мелані Жолі, Великобританії Ліз Трас, Австралії Меріс Пейн, Чехії Ян Ліпавський та мільйони користувачів з усього світу.

"Ми зробили це, щоб продовжити справу понад 400 тисяч українців, які 32 роки тому, прагнучи до Незалежності, об'єдналися в "живий ланцюг" від Києва до Львова. Це назвали українською хвилею. Вчора на наш заклик слова підтримки I stand with Ukraine з емоджі "wave" заполонили глобальний простір мережі Twitter", - написав глава МЗС.

За словами міністра, Україна сьогодні має безпрецедентний рівень міжнародної підтримки.

"Українська хвиля жива і вона сильна як ніколи. Це ще одне свідчення, що Україна не наодинці з агресором... і такі прості слова солідарності важливі для нас, поряд з постачанням партнерами оборонної зброї та втіленням пакету болючих санкцій проти РФ", - резюмував Кулеба.

Інформація розвідок США та Британії про плани агресії Росії