Дмитро Кулеба закликав зарубіжні компанії піти з РФ через мобілізацію

20:42, 24 вересня 2022
Усі зарубіжні компанії, які продовжили свою роботу у РФ, повинні розірвати усі відносини з країною, аби не бути співучасником варварської війни.
Дмитро Кулеба закликав зарубіжні компанії піти з РФ через мобілізацію
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що усі зарубіжні компанії, які продовжили свою роботу у Росії після повномасштабного вторгнення окупанта на територію України, повинні розірвати усі відносини з країною, аби не бути співучасником варварської війни.

Як пояснює міністр, під час мобілізації в Росії, усі компанії, які перебувають на території країни, відповідно до закону, мають сприяти призову своїх співробітників.

«Путінська мобілізація також безпосередньо зачіпає міжнародний бізнес, який продовжує працювати в Росії. Тепер вони зобов'язані за законом сприяти владі у мобілізації своїх співробітників. Перед ними стоїть вибір: або стати співучасниками варварської війни Путіна, або негайно вийти з Росії», - зазначив Кулеба.

Нагадаємо, що другий день мобілізації в Росії показав, що її навряд чи варто називати «частковою». Людей по всій країні збирали за повістками, врученими особисто чи на роботі, на призовних пунктах та відправляли літаками, поїздами та автобусами.

Мобілізовані росіяни напиваються до неадекватного стану і знімають це на відео.

Зброя, яку дають росіянам, перебуває у жалюгідному стані. У мережі публікують відео, як мобілізованим видають іржаві автомати. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд