Одеситки вербували дівчат до проституції, користуючись їх важким становищем

23:00, 24 вересня 2022
Найманим «працівницям» компаньйонки платили по 40% від «виручки», що в середньому становила 30-40 тисяч гривень на день.
Одеситки вербували дівчат до проституції, користуючись їх важким становищем
Фото: поліція
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Одесі викрили трьох зловмисниць, які в умовах воєнного стану втягували жінок в заняття проституцією та утримували місця розпусти. Про це повідомляє пресслужба поліції. 

«Встановлено, що троє місцевих громадянок віком 31-го та 32-х років в умовах воєнного стану налагодили діяльність у сфері надання послуг інтимного характеру за грошову винагороду, до якої залучали малозабезпечених жінок», - йдеться у повідомленні.

Найманим «працівницям» компаньйонки платили по 40% від «виручки», що в середньому становила 30-40 тисяч гривень на день. Бізнес правопорушниці ретельно конспірували, постійно змінюючи адреси, за якими жінок зводили з клієнтами для надання їм інтимних послуг.

За силової підтримки батальйону поліції особливого призначення були проведені обшуки в сімох квартирах, які орендували спільниці. В якості речових доказів їхньої протиправної діяльності поліцейські вилучили документи та чорнові записи, флеш-носії інформації, ноутбуки, мобільні телефони, сім-картки українських та іноземних операторів, банківські картки та кошти в сумі 7600 доларів США й 30700 гривень.

Фігуранткам повідомили про підозру у втягненні людей в заняття проституцією за попередньою змовою, а також в утриманні місць розпусти й звідництві для розпусти.

Максимальне покарання, передбачене даними статтями, – позбавлення волі на строк до семи років.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області