Історія кохання Андрія Данилка і мами Вєрки Сердючки Інни Білоконь: що приховує зіркова парочка

Про роман Андрія Данилка і мами Вєрки Сердючки, акторки Інни Білоконь, пліткують вже не перший рік, при цьому коментувати подібні чутки артисти не поспішають. Що ж відомо про історію кохання зіркової парочки та чому вони переховуються від публіки?

Численних фанатів запального дуету провідниці Вєрки Сердючки та її кумедної мами Інни Адольфівни цікавить не лише їхнє сценічне життя. Особливу цікавість викликає особисте закулісся. І хоча вже багато років знаменитості міцно дружать, їм не перестають приписувати романтичні стосунки.

Що насправді пов’язує Данилка з мамою Сердючки

Жодного разу Андрій Данилко не представляв публіці своє кохання. Сам себе він називає однолюбом, однак хто та сама жінка, якій вдалося назавжди зайняти місце в серці співака, він приховує. Через це багатьом фанатам здається, що за дружбою насправді ховається велика любов.

Масла у вогонь додають оприлюднені у вільному доступі фото з відпочинку Сердючки з мамою десь за кордоном. На цих світлинах вони більше схожі на пару, адже друзі зазвичай так не цілуються.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Андрій Данилко поцілував маму Вєрки Сердючки

Крім того, в історії кохання з Білоконь Данилко одного разу сам розставив усі крапки над “і”, сам того не очікуючи. Так, артист став гостем YouTube-шоу “Слава+“, де разом з ведучим Славою Дьоміним зіграв у гру “Збреши мені”. Правила прості – на поставлені запитання гість має відповідати неправдою. Коли Дьомін поцікавився, чи був між Інною і Андрієм роман, той сказав: “Ні”, – після чого поспішно додав: “Оце я ляпнув, звісно”.

Хто батько єдиної доньки Інни Білоконь

Попри купу чуток про роман з Данилком, Інна заміжня за іншим чоловіком. Обранця зірки звуть Олег Білоконь, його стиль життя непублічний, тому на світських заходах він ніколи не супроводжує знамениту дружину. У пари є доросла донька Яна, якій вже 22 роки.

Дочка та чоловік Інни Білоконь
Дочка та чоловік Інни Білоконь

В пресі писали, що дівчина вже зробила батьків бабусею і дідусем, однак ця новина офіційно не підтверджена.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.